El PP vetlla pels detalls de la rua Summer i els accessos a Rocamar

El regidor del Partit Popular, José Asín, va fer un prec al ple per assenyalar els aspectes negatius de la rua Summer, que es va portar a terme fa dues setmanes a les Roquetes. Asín va demanar més il·luminacio a la zona de la Rambla Santa Eulàlia, Ronda Masia Nova i Roger de Flor ja que, al seu entendre, això va deslluir el recorregut. També va parlar del mal estat d’alguns dels carrers per on passava. Finalment va demanar que hi hagués més policia.

Al mateix ple, la regidora popular Belén Garcia va recordar la perillositat de la travessia de la recta de la Mata per als veïns de la urbanització Rocamar, situada prop de can Panxampla, quan van a peu cap a Sitges.

Per la seva banda, tal com ha recordat el partit en una nota informativa, el regidor Javier Rodríguez va contraargumentar les mocions del PSC i de CiU-ViA sobre les inspeccions a clubs esportius dient que el Govern de l’Estat ja hi treballa. Aquestes mocions fan referència a les possibles sancions i regulacions forçoses als clubs per la contractació alegal d’entrenadors, pràctica comuna als clubs catalans.