S’ha mort el rector de Ribes, mossèn Pere Corbera

Aquest matí s’ha mort Pere Corbera, rector de Sant Pere de Ribes des del 19 d’octubre de 2013. Mossèn Pere, que havia estat anteriorment rector de Santa Maria de Martorell i de Sant Llorenç (actual catedral) de Sant Feliu de Llobregat, ha patit un infart mentre caminava al Santuari de Lord, al Solsonès. Ha estat pocs mesos entre els ribetans però ha deixat una petjada inesborrable per la seva bonhomia i comprensió i pel seu incipient però positiu treball pastoral. Al Cel Sia. Tenia 71 anys.

L’alcalde de Sant Pere de Ribes, Lluís Giralt, ha manifestat aquesta tarda que el traspàs era una “molt mala notícia” i ha recordat que “feia poc temps que estava entre nosaltres però amb el seu caràcter afable i amical havia aconseguit ràpidament fer-se un lloc en el dia a dia dels ribetans”. Giralt ha afegit que era “Una noticia inesperada i que sap molt greu”. Aquest vespre a les 20 h, les campanes han tocat a difunts.

Mn. Pere Corbera al campanar de Ribes (Foto: Tocs i Campanes)

Mn. Pere Corbera al campanar de Ribes (Foto: Tocs i Campanes)