El Benjamí del Ribes CP, campió de grup

Esports
El Club ribetà fa una aposta conjunta amb el Sitges per a la pròxima temporada.

Els benjamins del Ribes C.P., han sortit campions de lliga del grup 4 del campionat Catalunya ‘B’. Amb un joc d’equip que ha anat de menys a més durant la present temporada, i després de consolidar la seva classificació en un gran partit contra el C.H. Corbera, guanyant a casa per 2 parts a 1; es prepara per a la fase final del campionat contra rivals com Mataró, Mollet, Malgrat, Sant Josep de Badalona i Voltregà.

Per a la pròxima temporada el Ribes Club Patí i el Club Patí Sitges, en una aposta conjunta per consolidar i fomentar l’hoquei en la nostra comarca s’esforcen per aconseguir treballar amb 15 grups de nens d’hoquei base, formant els següents: Iniciació, Comarcal (3), Prebenjamí (3), Benjamí (3), Aleví (2), Infantil (2) i Juvenil, obrint les seves portes a tots aquells jugadors d’hoquei compromesos i interessats per l’esport, i amb aspiracions de creixement, informa Magí Mestre.