El CD Ribes homenatja Joaquín Carcelén

Esports
Diumenge a les 17 h, l’equip ribetà s’enfronta al CF en un derbi comarcal.

Un minut de silenci en record de Joaquín Carcelén obrirà el partit que el CD Ribes jugarà diumenge a les 17 h contra el Cubelles. També es distribuirà un full informatiu als assistents segons informa Pere Baqués, president del club. Carcelén fou massatgista del primer equip del CD Ribes durant prop de 25 anys i un dels impulsors de l’Anada a Montserrat. El partit contra el Cubelles arriba després d’una victòria per 1-3 al camp del Sant Joan Despí, amb l’equip ribetà situat en desena posició de la taula classificatòria. El Cubelles, que la setmana passada va ser vençut a domicili pel Suburense, es troba al penúltim lloc de la classificació. D’altra banda, la setmana passada, l’equip benjamí A del Ribes CD es va proclamar campió del seu grup.