El Ger treu el programa de primavera

Cultura
Inclou espectacles, música i activitats de tota mena fins al juny.

La temporada de primavera a l’entitat Ger (c. del Pi, 25) compta amb gran quantitat i diversitat d’espectacles i activitats, aplegats en un programa de mà. Entre les propostes, teatre infantil a la Nau el dia 14 de maig amb l’obra Tot serà per bé, dirigida per Toni Albà i protagonitzada per Arcadi Garriga. El dia 15 de maig, més teatre: El càlcul de Jeannine Worms, amb Xavier Mestres. El dia 21 de maig, l’entitat participa en la festa per una escola i societat inclusiva; el dia 22, dins del cicle Músiques del món, La Vella Dixieland actuarà a Ribes; també ho farà Tarasca Folk, el dia 5 de juny. El festival Fona, que l’entitat del carrer del Pi va encetar fa un any, tindrà lloc el dia 4 de juny. L’11 del mateix mes es portarà a terme una Jornada de solidaritat amb Cuba. Entre l’11 i el 12 hi haurà la festa de cloenda de l’esplai a Can Pere. A més, entre el 13 i el 18 de juny se celebrarà l’activitat Ribes i Roquetes, municipi antiracista. El Ger portarà a terme la seva assemblea general el 19 de juny.