Educació potenciarà la llengua i la cohesió social al municipi

Societat
Sant Pere de Ribes és una de les 25 localitats escollides on s’executaran els Plans Educatius d’Entorn.

Llengua i cohesió social són els eixos dels Plans Educatius d’Entorn que el Departament d’Educació ha programat en el marc dels Pla per a la Llengua i la Cohesió Social i que inclouen Sant Pere de Ribes entre els 25 primers municipis en què s’executarà segons informaven ahir l’edició digital del diari ABC i la mateixa Generalitat. Concretament, les localitats escollides són: Barcelona, Badalona, Manlleu, Mataró, Sant Adrià del Besos, Sant Pere de Ribes, Vic, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Viladecans, Badia del Vallés, Barberà del Vallès, Cerdanyola, Ripollet, Terrassa, Banyoles, Girona, Salt, Cervera, Lleida, Reus, Tarragona, El Vendrell, Amposta i Tortosa. Els Plans comptaran tant amb les institucions com amb els col·lectius organitzats de la societat civil i tenen com a destinataris els sectors més desafavorits socialment.