Dia del gos glacial

Medi natural
Les temperatures es mantenen entre -2.5º i 6.2º.

El lago de la plaça s’ha glaçat, cosa que no passava des de feia una vintena anys, com testimonien boniques fotografies que podeu contemplar al Quo Vadis. El lago glaçat és, sens dubte, la imatge meteorològica d’un dia del gos en què la temperatura no ha anat més avall de -2.5º ( a les 8 h del matí), però tampoc ha pujat gaire més amunt de 6.2º a tres quarts de dues de la tarda. Hem tingut, doncs, una jornada molt més freda que la d’ahir en què les temperatures van oscil·lar entre 6.3º i -0.6 segons l’observatori Llamps i Trons, que ofereix dades meteorològiques en directe i una estadística diària. Els pagesos estan preocupats per les hortalisses, mentre als jardins, més d’un se les enginya per protegir les grosses fulles de les marqueses i altres espècies tan exòtiques com poc sofertes.