En plena festa

Cultura
Alguns dels programes de Sant Pere ja són al carrer.

La nit de Sant Joan ha immergit el poble en plena dinàmica festiva. Ahir a la tarda ja circulaven programes de festa major de l’Ajuntament i del Ger. S’espera que el dels Xulius s’hi afegeixi en hores immediates. El programa de l’Ajuntament, dissenyat per Xavier Corella i Vivó, és un exercici creatiu francament remarcable. Està format per una carpeta amb tres quaderns: un per al programa en si, un altre amb la separata -enguany dedicada al Bàsquet Ribes- i un altre amb anunciants i col·laboradors. La portada mostra el nariu del drac que fumeja una figura antropomorfa. Quant al programa en si, segueix els esquemes habituals. La separata sobre el Bàsquet Ribes, elaborada per Francesc Cumelles, inclou fotos i textos prou interessants. Quan tinguem els programes de les entitats, en farem cinc cèntims si ens vaga.