Revetlles al Ger i el Parroquial

Cultura
La nit més màgica tindrà com a centres neuràlgics les festes particulars i les revetlles del Ger i el Parroquial.

Nombroses colles d’amics i famílies gaudiran aquesta nit de la festa de Sant Joan en improvisades celebracions. S’espera, així mateix, que cremin unes poques fogueres als afores del poble tot i que aquest costum cada vegada és més difícil de practicar ja que l’Ajuntament no ha reservat sorrals per a fogueres dins del nucli urbà. Així mateix, dues entitats del poble han optat per revetlles més sofisticades: és el cas del Centre Parroquial, que celebrarà la festa a la pista situada al carrer del cardenal Fra Vicenç de Ribes i el Ger, que comptarà amb l’actuació de Juanito Piquete al seu local del carrer del Pi, 25, segons anuncien alguns cartells escampats per la població.