Arreglen els ponts de la carretera de Canyelles

Economia

Una inversió de 197 milions de pessetes servirà per arreglar els trams més conflictius de la carretera de Canyelles, segons ha fet públic el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat (PTOP). Els treballs consistiran a arranjar i ampliar el pont que hi ha passat el Racó, abans d’arribar al pla dels Girbals i el que hi ha just a l’acabament d’aquest Pla, a l’entrada de la urbanització Vora Sitges. Situada en una zona d’alt interès paisatgístic, que inclou el corredor natural que uneix els parcs naturals del Garraf i del Foix, la carretera de Canyelles fa molt de temps que presenta deficiències com a via de comunicació. Les obres anunciades permetran eliminar dos punts negres per al trànsit, no obstant això posen sobre la taula la necessitat de compatibilitzar la necessària modernitat de les comunicacions amb el respecte al medi. Justament és la riera que salven aquests dos ponts l’afectada per uns treballs a la llera que han estat qüestionats des de tots els sectors pel seu impacte.