El Butlletí dels Xulius celebra cinc anys de l’etapa actual

Comunicació

L’entitat Els Xulius ha començat a distribuir el quinzè Butlletí de l’etapa actual, que ha coincidit amb el cinquè aniversari de la renovació de la publicació. El Butlletí dedica l’editorial al model d’entitat i inclou informació sobre les activitats de tardor dels Xulius, amplis reportatges sobre la programació musical d’estiu, les colònies i els campaments, una explicació detallada de les obres al carrer Major, 13, amb fotografies de les noves instal·lacions, la recopilació de les portades dels últims catorze butlletins i altres espais de caràcter més lúdic. El Butlletí va néixer l’any 1980 amb un format elemental que va conservar fins a la renovació de 1996, compta amb vint-i-un anys d’existència ininterrompuda i, després del Full Parroquial, és la publicació ribetana activa amb més antiguitat.