Roben el cablejat del camp de futbol

Uns lladres van robar el cablejat del camp de futbol diumenge a la nit, segons informa l’Ajuntament. S’estima que el robatori és d’entre 500 i 700 metres lineals de cable. Els responsables de la gestió del camp municipal se’n van adonar dilluns al matí. Mossos i policia local es van fer càrrec de la situació de seguida.

Segons fonts municipals, dels 4 punts/columnes de llum en funciona 1, però és insuficient per entrenar. En aquests moments s’està procedint a garantir el funcionament d’una columna de llum més que permeti l’activitat quan es faci fosc i de manera provisional fins que es repari en la seva totalitat. L’empresa adjudicatària ja ha rebut l’avís per actuar. Es preveu que l’afectació sigui limitada ja que durant els dies de Nadal i Reis s’atura la competició.