Ribes.org necessita un cop de mà. Ens ajudes? (a partir del 17 d’octubre)

Ribes Internet | Sant Pere de Ribes

Ribes.org, el portal de Ribes Internet, celebra quinze anys aquesta tardor i per primera vegada necessita un cop de mà dels seus lectors per tirar endavant. Per aquest motiu, obrim un període de sol·licitud de donatius que finalitzarà el 15 de novembre de 2012.

Us proposem fer petits donatius de 5 – 10 – 15 o 20 euros segons les vostres possibilitats. També admetem, òbviament, quantitats superiors. Podeu fer l’ingrés al compte 2100-1906-84-0100697839 via Internet, en caixers automàtics o en finestretes de CaixaBank (La Caixa). Feu-hi constar, si ho considereu oportú, el vostre nom i/o correu electrònic. Atenció: per motius tècnics la recollida de donatius començarà el dimecres 17 d’octubre.

Les persones que feu un donatiu, disposareu, si voleu, d’un bloc i d’una adreça de correu electrònic [@]ribes.org redireccionada al vostre correu habitual, que podreu fer servir tant per enviar com per rebre missatges.

Si recollim 600 euros, podrem garantir la continuïtat automàtica dels serveis actuals per un període de tres anys i atendre les contingències habituals (contractació de serveis suplementaris, resolució de problemes de seguretat, etc). A partir d’aquesta xifra, i segons la quantitat disponible, iniciarem un procés de millores entre les quals hi pot haver la contractació de serveis periodístics per a l’elaboració de continguts propis, la certificació de l’audiència per institucions homologades i d’altres.

En el cas que no arribem a l’import mínim, deixarem de prestar serveis a entitats a partir de l’any 2013 i reduirem el web als serveis més valuosos per plantejar-nos la continuïtat any a any.

Avui dia, Ribes.org acull el web de 5 entitats del municipi (Els Xulius, Parròquia de Sant Pere de Ribes, Centre Parroquial de Sant Pere de Ribes, Ribes Internet, Ball de Diables de Ribes) i diversos webs temàtics (carlesmiret.cat, web de la Festa Major , Pessebre Vivent Parlat, Excursions per Sant Pere de Ribes, entre d’altres), una guia del municipi, un agregador de continguts que distribueix trànsit a totes les informacions que es publiquen sobre el municipi a Internet, un diari digital en consolidació (El Cancell 2.0), una guia de serveis públics i la primera plataforma de realitat augmentada de la comarca en ple creixement.

Ribes Internet no rep cap ajut públic. Vam rebre petites subvencions entre 2003 i 2007, però des d’aleshores no hem volgut sol·licitar-ne més ni tenim intenció de fer-ho. Creiem que l’Ajuntament ja té prou feina a tapar forats i nosaltres podem dedicar-nos a suplir dèficits digitals del municipi i garantir un espai de comunicació centrat en Ribes fins que hi hagi organismes privats que assumeixin aquest repte com a propi.

Esperem el vostre suport i restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment a cancell [@] ribes.org.