L’Ajuntament ajuda Nicaragua a través de Farmamundi

Societat
Important tramesa de medicaments als afectats per l’huracà “Félix” en el marc del Fons d’Ajuda i Emergència d’aquesta ONG

L’Ajuntament de Ribes, juntament amb els de Castellar del Vallès, Matadepera, Sabadell, Terrassa, Viladecavalls, Vilafranca del Penedès, Caja de Badajoz, Esteve, els Col·legis Oficials de Farmacèutics de Madrid, Girona, Segovia, A Coruña, Pontevedra y Ourense, el Consell de Col·legis Oficials de Farmacèutics de Catalunya, la Junta de Extremadura, Laboratoris CINFA y Laboratoris Viñas col·laborarà amb els damnificats per l’huracà Félix a través del Fons d’Ajuda i Emergència de Farmacèutics Mundi, ONG amb la qual l’alcalde va signar un conveni mesos enrere.

Segons explica Farmamundi al seu web, l’ajut consistirà en més de quatre tones de medicaments i material sanitari per atendre els afectats. La càrrega arribarà demà a Managua on Acció Mèdica Cristiana ho distribuirà entre els afectats.

Fins al moment l’Ajuntament no ha donat a conèixer si ajudarà directament Puerto Cabezas, localitat agermanada amb el nostre municipi i especialment afectada. Tanmateix, des de Vilafranca del Penedès s’han anunciat accions en les quals s’afirma comptar amb la col·laboració institucional ribetana.