El misteri de les pedres volàtils

Comunicació
Com es resoldrà el problema de les pedres de l’Església Vella? La resposta és de l’Ajuntament

Arran de les crítiques a aquesta publicació sobre la situació de l’Església Vella, relatem a continuació l’estat de la qüestió i esperem que demà l’Ajuntament aclareixi on es troben les pedres. La primera informació que es va publicar sobre aquest afer estava signada pel Centre Parroquial, no pas per aquesta redacció, i es va publicar dissabte a la tarda. És aquesta. A continuació, aquesta publicació es va adreçar a tots els partits i institucions demanant l’opinió. Avui diumenge, en detectar-se que la informació era confusa, s’ha retirat la consulta i des de la redacció s’ha demanat públicament informació sobre el cas en aquest escrit. Així mateix, s’ha transcrit el text aparegut al Full Parroquial en aquesta notícia. I aquí s’acaba la intervenció de El Cancell sobre tan pedregós assumpte. El nostre desig, com hem dit, és que les pedres apareguin. També hem detectat que hi ha certa animadversió envers la nostra publicació, raó per la qual demanaríem que qui ens vulgui tirar pedres, sisplau, les agafi de la riera.