Farràs es presenta a Ribes

política
El conseller Treserras pronuncia una interessant conferència sobre l’independentisme als nostres dies

Amb la presència de 50 persones, Esquerra Republicana de Catalunya va presentar ahir la seva candidatura a l’Ajuntament amb la presència de Carme Farràs, candidata a l’alcaldia; Àngels Bros, responsable local del partit i el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Treserras. Bros va presentar l’acte explicant que la presentació havia tingut la primera part en un altre acte a les Roquetes. Farràs va obrir la seva intervenció amb un repàs a la legislatura. Va explicar que ha estat l’etpa més prepotent d’ençà dels ajuntaments democràtics, amb projectes que hipotequen les arques municipals i que ignoren les necessitats reals del municipi amb més pressió fiscal.

A continuació, la candidata va exposar les línies del seu programa: cultura viva i participativa, desenvolupament d’un pla integral per a la gent jove, foment del comerç urbà i les activitats econòmiques, habitatges de protecció oficial, instal·lacions esportives adequades, formació, sostenibilitat, potenciació dels mitjans de comunicació locals i comarcals i ampliació del servei d’urgències dels CAP. Per la seva banda, el conseller Treserras va criticar la negativa de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes a incorporar-se al consorci de la TDT, decisió que ha deixat Ribes sense televisió local. a continuació va dictar el que es pot considerar, sense cap mena de dubte, una excepcional i brillant conferència sobre el concepte d’independentisme en el món actual.

La llista d’ERC està formada per Carme Farràs i Amigó, Casimir Boy i Núñez, Maria Àngels Bros i Cugat, Sergi Badenes i Romo, Jordi Villanueva i Garmón, Araceli Esparducer i Broco, Jordi Mestre i López, Montserrat Freixa i Niella, Josep Carreras i Raventós, Eduard Sol i Bros, Lluis del Cerro i Ramon, Marta Magdaleno i Jacas, Jordi Juan i Bellon, Núria Sardà i Romera, Josep Camps i Solé, Guadalupe Rodríguez i Álvarez, Lluís Casademont i Royo, Marcela Larrea i Luna, Ivan Pau i Miró, Maria Romo i Fernández, Adolf Sancliment i Butí i, com a suplents, Núria Cañete de Cárdenas i Pérez, Jordi Aguiló i Laine i Josep Maria Peña i Lucía.