L’alcalde troba injustificada la protesta de l’AMPA Costerets

política
Blanco s’esgarrifa que es portin criatures de menys de 12 anys al Ple i se’ls ensenyi a enganxar papers en portes i parets

L’Ajuntament s’ha gastat 500,000 euros en les escoles i 175.000 en millores necessàries als Costerets. Aquest ha estat un dels arguments que ha utilitzat l’alcalde en roda de premsa per replicar la protesta dels pares d’aquesta escola, que es van manifestar la setmana passada. Així mateix, segons ha exposat, la seguretat de l’escola no és competència exclusiva de l’Ajuntament sinó que correspon de manera mixta a l’Ajuntament i al Departament d’Educació. Blanco ha afirmat que entre el 2004 i el 2005 s’ha millorat tota la instal·lació elèctrica dels Costerets i que l’última fase s’està realitzant en aquests moments.

Com a resposta a l’actitud dels pares que van actuar pocs dies abans d’aquesta intervenció, l’alcalde ha afirmat que se sabia que l’obra estava adjudicada i que s’esperaven les vacances de Nadal per realitzar-la aprofitant que durant aquest dies no hi ha estudi. Concretament, segons ha dit, hi havia una previsió de tres fases per als treballs: Nadal 2004, Setmana Santa 2005 i Nadal 2005. D’altra banda, Blanco ha opinat que les prioritats inversores en les escoles es decideixen en el Consell Escolar i no s’han de debatre escola per escola. A més, l’alcalde s’ha esgarrifat que es portessin criatures de menys de 12 anys a manifestar-se al Ple i ha dit que enganxar papers a les parets i les portes no és gaire pedagògic.