Jo m’esgarrifo, tu t’esgarrifes, ell s’esgarrifa o se’ns rifa?

Opinió
Casimir Boy contrasta el discurs públic de l’alcalde amb realitats locals

No voldria amb aquest petit escrit, pertorbar la pau nadalenca que per tot arreu es viu aquests dies al nostre poble, sobretot al Caprabo, un cop han vista la baixada de pantalons i no precisament del caganer del pessebre, o si?

He llegit el resum de les declaracions que ha fet la màxima autoritat local, com si fos el tipic discurs que s’acosuma a fer per aquestes dates: ” la reina i yo…”. I sembla que Sant Pere de Ribes va allò que es diu “viento en popa toda vela” i després tornarem a la marina…
Segons la nostra “màxima”, terrenys per noves escoles, tant se val que alguna de les actuals estigui abandonada i els pares siguin uns exaltats que utilitzen els fills per anar contra el govern municipal, on s’han vist tants desagraïts, despres de les inversions que es fan, per cert , son reals, el pressupost s’executa de veritat?, si es així a que venen les queixes?, qui ens enganya?, no, no dirè noms que despres tot se sap.Els CAPS, tranquils, que la Conselleria ja pensa per nosaltres, s’ampliarà el de Roquetes amb abast comarcal i a Ribes en tindrem un de nou , on el posem que aquest de Barcelona en apreten? doncs al Local, que no sabem que fer-ne d’aquest espai i així els d’Esquerra no tornaran a portar al Carod, tant se val que l’espai en qüestió pugui tenir altres possiblitats, com que no hem previst res i l’operació urbanística del Redòs ens ha fallat i no tenim cap Pla d’Equipaments de cap tipus previst, som-hi. Els quatre gats contraris a l’EMD, aquest trio del Montgròs, res han aconseguit poques signatures, podem estar tranquils, no importa si hi ha alguna enquesta que diu que menys del 10% dels veïns de Sant Pere de Ribes hi estan a favor , poca gent ho sap, ni això, ni que punyetes es, aquest projecte de segregació descafeinada pel nucli de les Roquetes, de moment els tinc contents amb l’edifici institucional premi FAD, de la qualitat de vida i serveis, ja en parlarem.

I podriem anar explicant meravelles d’aquesta mena de paradís on vivim,però no voldria amargar-vos com he dit al començar tanta pau, cava i xerinola, però tinc la sensació que aquest govern municipal (ara torna allò de la marina), sembla un vaixell que gira sobre si mateix, sense trobar la bocana per navegar mar endins, amb una tripulació submissa i un capità que ha perdut el quadern de bitàcora, mentre l’oposició s’ho mira des de l’escollera tot tirant pedretes que tot just mouen les ones. Sort que encara albirem núvols de tempesta per part de les entitas o sectors socials que podem fer caure alguns membres de la tripulació a la propera regata, però al capità, algú el farà caure? O seguirem sentint les seves històries, entre copa i copa de rom?

Casimir Boy i Núñez