Menys queixes ribetanes al Síndic de Greuges

Societat
Rafael Ribó només ha atès 7 queixes procedents del municipi, una menys que l’any anterior.

Les queixes al Síndic de Greuges procedents del municipi no s’han incrementat durant l’últim any segons l’informe que el titular de la institució, Rafael Ribó, va presentar ahir al Parlament. Concretament, l’any 2004 el Síndic va atendre 7 queixes procedents de Ribes mentre que al 2003, en va atendre 8. De fet, les queixes ja havien començat a baixar amb anterioritat, ja que l’any 2002 se n’havien comptabilitzat 15. A les 7 queixes de l’any 2004 procedents del municipi s’hi afegeixen 6 consultes que no es van materialitzar en queixa. En contrast amb el nostre poble, les queixes de Sitges durant l’any 2004 van ser 8; les de Cubelles, 9, i les de Vilanova, 28.