Nou número de l’Altaveu

Comunicació
Entrevisten a l’esquilador Alejandro Margelí i dediquen un notable espai a la Festa Major i el Carnaval.

L’Altaveu ha tret un nou número al carrer que inclou, entre d’altres continguts, reportatges sobre la festa major i carnaval, informació sobre massatges amb xocolata i sobre el gabinet de logopèdia i psicologia “La Font”, una recepta de cuina, crònica futbolista, un escrit sobre la incontinència urinària, diverses pàgines en què es reprodueixen escrits del Montgròs de divuit anys enrere, un escrit sobre els trèvols de quatre fulles i un altre sobre el llibre de David Puertas entorn dels enigmes musicals. Com sempre, la publicació dedica un apartat a la casa de la Vila, a l’agenda i al costumari català. En aquesta ocasió, l’entrevista de Josep-Lluís Palacios és a Alejandro Margelí, pagès i esquilador; quant als escrits recuperats del Montgròs estan signats per Xavier Miret i Coll, Xavier Miret i Mestre, Araceli Albà i Miquel-Muç Vall. A destacar l’entrevista a Jaume Gabaldà i una fotografia de Joan Carles Mestre amb els castellers locals actuant a Sota-ribes.