Reprenen els actes de la diada

Cultura
La conferència d’Hector López Bofill incidirà en la independència de Catalunya. Demà a la tarda a la biblioteca.

Després d’una breu pausa, es reprenen els actes relacionats amb la diada de Catalunya. Avui a les 22 h al Ger es projectarà un documental sobre la nova cançó. Demà a les 19 h a la biblioteca Hèctor López Bofill parlarà de la independència de Catalunya en un acte organitzat per UM9. Ja en plena diada, l’Ajuntament farà l’ofrena floral a la plaça de Catalunya a les 13 h. Prèviament un autocar haurà sortit cap al Fossar des de davant del Ger. També hi haurà una tombada en bicicleta a les 10 h organitzada pel Ger. A la tarda, en un acte organitzat per la mateixa entitat, es pujarà al Mongròs i s’enlairarà la bandera. A les 19 h actuarà l’Orfeó Gracienc a la plaça en un acte organitzat pel Centre Parroquial.