L’escola nova espera la canalla

Societat
Les fermes instal·lacions de la “Riera de Ribes” obren una nova etapa en la vida educativa ribetana.

El ciment i el racionalisme didàctic es retroben amb la natura màgica i indòmita a l’escola “Riera de Ribes”. L’edifici, construït en una coma que s’endinsa al bosc de can Coll, presenta tota mena d’avantatges fruit del diàleg entre pares, mestres i administracions. Espais delimitats per als parvularis, un bosc acotat ideal per a exploracions controlades, un projecte d’hort, pistes poliesportives, un pati amb ambients ben diversos… en definitiva una escola pensada per educar que tanca una fase tortuosa de la història educativa de Ribes i n’obre una d’incògnita. Quan la canalla hi entri i l’espai prengui vida, nous reptes com la quarta escola o la carència de llars d’infants agafaran un just protagonisme.