Obrint farmàcies

Societat
Tot i l’increment en el nombre de farmàcies, fora d’hores toca anar a les Roquetes o a Sitges.

L’obertura d’una nova farmàcia a la plaça de Catalunya confirma que la carència d’aquesta mena d’establiments ja no és un problema a Ribes. Sis anys enrere, l’absència d’apotecaris era una de les principals deficiències públiques que patia la localitat ja que només hi havia un establiment a la plaça de la Font. Actualment, a banda de la nova oficina, hi ha farmàcies al carrer Ildefons Cerdà, al carrer Nou i a la carretera de Sitges. Tot i això, com que també hi ha farmàcies a les Roquetes, les guàrdies nocturnes sovint recauen en establiments de l’altre poble del municipi, fet que comporta que Ribes quedi descobert i els ciutadans s’hagin de desplaçar per poder ser atesos.