Ribes viu intensament la Pasqua

Cultura
Les caramelles i les parades de Sant Jordi van donar molt d’ambient a la plaça Marcer.

Centenars de persones es van congregar ahir a migdia a la plaça per sentir les caramelles. Colles de totes les edats van pujar a l’escenari per expressar la joia primaveral amb les tradicionals cantades. Com és costum, els nois anaven engalanats amb camisa blanca i barretina i les noies duien els cabells guarnits amb flors. El Grup de Joves i Casats va aprofitar l’avinentesa per fer un breu agraïment a Jaume Gómez i per explicar al públic que l’any que ve la trobada de cors de caramelles serà a Ribes. En la seva actuació no es va notar gens el xàfec que havien aguantat durant les tres primeres hores de la nit. Les actuacions infantils van correspondre a colles dels Xulius i el Ger. L’ambient festiu es va veure incrementat per la presència de les parades de llibres i roses de Sant Jordi, que serà dimecres: hi havia taules d’algunes llibreries del poble i també de les entitats Ger, Xulius i Centre Parroquial. També hi havia una tauleta d’Esquerra Republicana.

Les caramelles a la plaça (foto: C. Miret). Vegeu la seqüència completa.