Peñaranda planta el PP i tot el Ple ho celebra

política
Francisco Peñaranda, fins ara líder del Grup Popular a l’Ajuntament diu “no a la guerra” i passa al grup mixt en l’últim ple.

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Ribes va aprofitar l’últim Ple de la legislatura per plantar el Partit Popular, declarar-se contra la guerra i insinuar que continuarà en política. Aquest cop de puny sobre la taula va ser celebrat entusiàsticament tant pel PSC com per les forces de l’oposició, UM9, CiU i Grup Mixt, que van aplaudir-lo. Segons Peñaranda, la seva decisió és fruit d’una opció de consciència ja que està contra la guerra i va haver d’abstenir-se sense ganes en una moció votada dies abans. Tot i això a ningú no se li escapa que feia pocs dies que el partit l’havia apartat de l’agrupació local. Molts mitjans s’han fet ressò de la notícia, com és habitual en els casos de regidors del Partit Popular que abandonen a causa de la posició del Govern davant la guerra a l’Iraq. Així, en el cas de Peñaranda, a banda dels mitjans estrictament comarcals, n’han parlat El Punt, Telenotícies on line i d’altres.