Xerren del ball de bastons

Cultura
“El ball de bastons a Catalunya” és el títol de la xerrada que hi haurà divendres a la biblioteca.

Robert Rovira, president de la Coordinadora de Balls de Bastons de Catalunya i Àngel Vallverdú, secretari de l’entitat, conduiran divendres a les 20 h una xerrada a la biblioteca Manuel de Pedrolo en què es tractarà del tema “El ball de bastons a Catalunya”. En el transcurs de l’acte també es presentarà el CD “El ball de bastons” en què van participar els Grallers de Ribes i la Colla Gran del ball de bastons del nostre poble. Es preveu que hi participin, també, els Grallers de Ribes. L’acte és organitzat per la Colla Gran del ball de bastons de Ribes. La xerrada tanca les activitats que aquesta colla ha portat a terme per Sant Pau i que van ser presentades en un programa repartit per tot el poble.