Modificaran un dipòsit d’abastiment d’aigües

El Consell Executiu de la Generalitat va aprovar ahir la realització de millores en un dipòsit d’aigua que abasteix el municipi. Segons l’acord, mitjançant una inversió superior als 146.400 euros es construirà una conducció soterrada que farà possible el transport de l’aigua que s’evacua a través del desguàs i del sobreeixidor del dipòsit de Costa. L’aprovació d’aquest acord farà possible iniciar el desenvolupament del projecte i començar l’adquisició dels terrenys per poder iniciar les obres.

El desguàs i el sobreeixidor recullen l’aigua que no es destina al subministrament domèstic (recurs utilitzat en tasques de neteja del dipòsit). Fins ara aquesta aigua arribava a un camí públic i amb aquesta actuació es transportarà fins a una llera pública. Els treballs consistiran a construir dues canonades –de 93 i 470 metres– i tindran una durada aproximada de 3 mesos.