Èxit de visites a l’Agromercat

Economia
L’activitat s’ha portat a terme a la plaça durant el cap de setmana

Durant aquest cap de setmana s’ha portat a terme a la Plaça Marcer de Ribes la segona edició de l’Agromercat, que ha tingut un notable augment de participació i visitants. Aquesta mostra és una iniciativa d’un grup de Consells Comarcals (Consell Comarcal del Garraf, Anoia, Vallès Oriental, Bages i Vallès Occidental), la Diputació de Barcelona i la Generalitat i té entre d’altres objectius potenciar la coneixença dels productes agroalimentaris elaborats artesanalment i facilitar la venda directa sense intermediaris a tots aquests productors que hi participen.

En aquesta edició hi han participat 24 productors agroalimentaris, dels quals 6 són de la comarca del Garraf.

La ubicació de la fira i el bon temps han ajudat a que un elevat nombre de visitants de la comarca i rodalies hagin visitat aquesta fira, tenint especialment èxit la venda de tiquets dels tastets de producte. A més, les activitats complementàries dirigides tant al públic infantil com a l’adult han tingut un elevat èxit de participació (passeig en ponis, actuació de balls populars de Ribes i les Roquetes, espectacles infantils vinculats a temes culinaris i la ruta dels americanos amb visites a l’interior d’edificis emblemàtics del municipi).