Àrea de Servei per a la Manuel de Pedrolo a Ribes Internet

Comunicació
Els interessats podran gestionar-hi la subscripció al servei de novetats i consultar-hi altres informacions

Ribes Internet acull des d’avui una Àrea de Servei en col·laboració amb la Biblioteca Manuel de Pedrolo. S’hi pot accedir des de la barra de navegació del portal i directament des de l’adreça biblioteca.ribes.org. Les persones interessades poden seguir les novetats del bloc de la biblioteca, gestionar la subscripció al servei de novetats bibliogràfiques per correu electrònic i accedir a una selecció d’enllaços. En el futur, s’hi podran prestar més serveis. Amb l’Àrea de Servei de la Biblioteca Manuel de Pedrolo, Ribes Internet, que enguany celebra el 10è aniversari del seu portal, estrena una nova modalitat de col·laboració amb institucions i col·lectius.