El PSC pot haver enviat missatges personals sense autorització

política
Diversos ciutadans del municipi han rebut un SMS amb propaganda preelectoral

Indignació, aquesta és la paraula que han utilitzat diversos ciutadans del municipi per expressar el seu estat d’ànim després d’haver rebut al seu mòbil personal missatges de propaganda del PSC, sense haver autoritzat mai cap cessió de dades a aquesta organització. Alguns dels afectats, que s’han posat en contacte amb aquesta redacció per denunciar els fets, han explicat que han rebut un missatge que diu: “Hem construit 166 habitatges de protecció oficial i de lloguer, bàsicament pels joves. Hem millorat el present. Hem planificat el futur. blancoalcalde.cat.PSC”.

De confirmar-se que aquestes persones no han facilitat directament les seves dades al Partit Socialista amb finalitat promocional i de confirmar-se també que no han autoritzat cap cessió de dades per a finalitats promocionals polítiques, aquests enviaments podrien ser irregulars i col·lisionar amb la normativa vigent de protecció de dades. Un dels afectats ha manifestat a El Cancell que considera improvable haver cedit mai les dades al PSC amb finalitat de promoció electoral i que ja ha començat a treballar per esbrinar d’on ha pogut treure el seu mòbil el PSC.

D’altra banda, aquest mateix ciutadà ha explicat que tot i que no en té la certesa, sospita que les dades podrien haver sortit d’algun organisme públic amb el qual es relaciona habitualment. De ser així, l’assumpte podria complicar-se en les pròximes hores.