Continuen els actes de Setmana Santa

Societat
El diumenge de Rams es va tancar amb el primer via-crucis pel carrer.

La Festa de Rams i el primer Via-crucis pel carrer van obrir ahir la Setmana Santa al poble. La concurrència a aquest acte va ser l’habitual, que sol ser molt inferior a la del Divendres Sant. Els actes continuaran dimecres amb la celebració comunitària de la penitència, a la qual assistiran 5 sacerdots de la comarca. Dijous tindrà lloc la celebració de la Cena del Senyor: a les 19 h hi haurà l’Ofici, que inclourà el lavatori de peus i la processó final fins a l’altar de la reserva. A les 22 h se celebrarà la Vetlla Eucarística. Aquesta activitat nocturna prendrà especial relleu ja que l’Església dedica l’any 2005 a l’Eucaristia; segons informa el Full Parroquial, s’hi reflexionarà sobre el document Mane nobiscum Domine del Sant Pare. Després de l’ofici de dijous i durant el matí de divendres, les persones que vulguin podran ofrenar cera al Monument, a la Creu i a la Mare de Déu dels Dolors.