El celler de la Serra a la biblioteca

Cultura
L’enòleg Enric Bartra Sebastián explicarà l’evolució la història del celler familiar en el tancament de l’exposició sobre la vinya.

El celler de la Serra serà objecte d’una xerrada que tindrà lloc divendres 26, a les 19.30 h, a la biblioteca Manuel de Pedrolo. La intervenció anirà a càrrec d’Enric Bartra Sebastián i portarà el títol “De la tradició a la innovació. Breu passejada per la història del celler de La Serra – Vega de Ribes”. Segons el Centre d’Estudis Ribetans, que n’és l’entitat organitzadora, Bartra explicarà el pas de l’elaboració tradicional a les noves tecnologies, tractarà de la qualitat dels vins i posarà sobre la taula conceptes com el d’agricultura ecològica. La xerrada posarà punt i final a l’exposició sobre “Pinzellades del món del vi a Ribes” que es pot visitar a la biblioteca d’unes setmanes ençà.