Les epístoles del senyor Rabella

Comunicació
José Antonio Rabella descriu els canvis que ha fet Ribes en unes cartes publicades a l’Eco.

L’Eco de Sitges, antiquíssima, feliç i singular publicació de la vila veïna, publica des de fa 12 setmanes unes missives del senyor José Antonio Rabella. Segons l’autor, amb l’estil de les Cartas Marruecas pretén descriure l’evolució i les característiques de Ribes, on va arribar fa anys. Els aspectes que tracten les epístoles del senyor Rabella són diversos però hi destaca un especial interès pels canvis en l’ordenació del trànsit als carrers i, òbviament, el fenomenal creixement que ha fet la població. Els destinataris de les cartes, que es diuen Paco i Lolín, poden fer-se càrrec d’aspectes varis del poble i accedir a ambients prou interessants com el cenacle artístic de La Premsa en els temps de Jordi Parcerisas, que Rabella mostra conèixer a fons.