Corren a la Donostiako Maratoia

Esports
Joan Guerra, Josep Marín, Ramon Mitjans i Salvador Miret fan un bon paper a Sant Sebastià.

Els runners de la Penya Ribes van fer la seva vint-i-sisena marató a Sant Sebastià. L’equip format per Joan Guerra, Josep Marín, Ramon Mitjans, Salvador Miret i acompanyats de Laura Rios va fer una molt bona cursa a pesar que Josep Marín va haver d’abandonar per una lesió muscular. Joan Guerra va assolir la millor marca personal amb 3h12′, el 594è lloc de la general i el 14è de la seva categoria; Ramon Mitjans en la seva primera participació en aquesta distància va establir una gran marca personal amb 3h18′. Finalment Salvador Miret va acabar la prova per sota les quatre hores amb un crono de 3h47′, tot un repte personal. Amb tretze graus de temperatura, txirimiri primer i pluja al final, prop de 2.300 atletes van gaudir del ràpid circuit urbà de Sant Sebastià. La marató va ser guanyada pel kenyà Peter Korir (2h10′) i la càntabra Remedios Alonso (2h45′).