Adjudicada la construcció de l’escola “nova”

Societat
FCC serà la responsable d’enllestir l’obra en 14 mesos.

Fomento de Construcciones i Contratas (FCC) coneguda per haver estat gestionada per les Koplowitz, serà l’empresa que construirà l’escola “Riera de Ribes” segons GISA, empresa responsable de les adjudicacions d’obres de la Generalitat. FCC també és l’empresa que fa les obres de cobertura a la piscina de la zona esportiva del Bosc de Plaça. L’obra de l’escola té un pressupost de 2.971.964 euros. Hauria d’estar acabada en 14 mesos i s’ubicarà en terrenys pròxims a can Coll, raó per la qual també es construeix un pont sobre la riera. D’altra banda, a final de gener, la Generalitat va comunicar a l’Ajuntament la necessitat d’iniciar la planificació d’una quarta escola. Segons fonts municipals, l’equip de govern feia temps que ho demanava. En aquest sentit, segons les mateixes fonts, es treballa en la cessió d’uns terrenys prop de les Parellades que puguin acollir la nova infraestructura. Encara en matèria d’educació, el govern de Blanco ha fet pública la voluntat de construir un segon institut prop de can Jove.