L’Oficina de Turisme rep 100 consultes més que l’any passat en el primer mig any

L’oficina de Turisme de Ribes ha rebut 500 consultes en els primers sis mesos de l’any segons ha fet saber l’Ajuntament en un comunicat. L’any passat en el mateix període se n’havien rebut 100 menys. Segons la mateixa font, el visitant que predomina és “del país” tot i que també hi ha visites d’estrangers. Així mateix, són més abundants les consultes de grup que les individuals. D’altra banda, sempre segons l’Ajuntament, molts turistes que s’allotgen al municipi ja no passen per l’oficina, situada a Can Puig, perquè tenen la informació a l’allotjament mateix.

Ubicada inicialment a la Casa del Terme, l’oficina es va posar en marxa l’any 2001 i es troba actualment a la Masia Can Puig de Ribes (carrer Major, 110). Durant el mes d’agost el seu horari d’atenció al públic és de dimecres a divendres, de 9:00 a 14:00 hores, i els caps de setmana i festius, de 10:30 a 14:00 hores. També atèn al telèfon 938962857 i a l’adreça turisme@santperederibes.cat.