El municipi, per sota de 3.000 aturats

L’atur al municipi ha continuat caient per quart mes consecutiu i ha baixat per sota de la barrera psicològica dels 3.000 aturats. En concret, durant el mes de juliol els aturats comptabilitzats han sigut 2978, és a dir, 66 menys que el mes anterior. La dada és positiva tant per la continuïtat en la caiguda com pel fet que l’any passat, en el mateix més, no hi va haver caiguda de l’ocupació sinó un increment de 30 aturats. En aquell moment, al municipi hi havia 3.096 aturats, és a dir, 118 més que enguany. Si bé la caiguda ha estat inferior a la del  mes de juny d’enguany, la dada s’ha de valorar com a positiva si la mirem en perspectiva. L’agost i el setembre reblaran el clau d’una certa recuperació o demostraran que només són miratges provocats per la calor i el turisme de temporada.