La Diputació inverteix 70.654 euros en el camí que va Puigmoltó a l’Autòdrom

Aquests dies s’estan acabant els treballs d’adequació d’uns dos quilòmetres de l’itinerari per a vianants i bicicletes entre Ribes i Sitges, una actuació que permetrà fer més transitable un camí existent que fins ara es trobava degradat en molts trams com a conseqüència de les aigües de pluja. L’obra ha estat assumida per la Diputació amb 70.654 euros.

Segons ha informat l’Ajuntament en una nota de premsa, una de les prioritats del Govern local és augmentar en nombre i prolongar en longitud les vies aptes per la utilització de vianants i ciclistes, que estiguin segregades o com a mínim separades físicament de les carreteres. En aquest moment, afirmen, ja hi ha 30 quilòmetres de recorreguts disponibles.

Pel que fa al tram entre Ribes i Sitges, en una primera actuació es va executar un itinerari per vianants i bicicletes paral·lel a la carretera BV-2113 entre el nucli Ribes i el nucli Puigmoltó, amb la intenció posterior de prolongar-lo fins al nucli de les Roquetes. Actualment el tram que s’està acabant d’arreglar és el que uneix Puigmoltó amb la zona de l’Autòdrom i Rocamar. Les obres han durat un parell de mesos.

Camins pedalables del municipi. En blau, el tram arranjat. Foto: Ajuntament