Comproven l’estat deplorable de El Local

Un contingent format per regidors de l’Equip de Govern i de l’oposició, membres de la plataforma Cal un Local com Cal (bloc / facebook) i altres persones van visitar ahir El Local i van poder comprovar “in situ” el deplorable estat de conservació en què es troba. Les imatges, algunes de les quals publicades per la plataforma, permeten fer-se una idea de la situació. Justament aquest col·lectiu  fa mesos que treballa per impulsar un projecte d’autogestió de l’equipament que ha obtingut nombrosos suports entre l’entramat social i les forces polítiques. Cal recordar que l’Equip de Govern volia edificar l’ambulatori a l’espai ocupat per l’històric edifici, però que la pressió popular i el vot del conjunt de forces de l’oposició van impedir-ho al seu dia.