Puigmoltó celebra Sant Jaume

Arriba la Festa Major de Puigmoltó i ja se n’ha distribuït el programa, amb portada de Joan Marcer i Puig i un article sobre l’escola de Puigmoltó i els seus mestres, de Teresa Puig Bisbal.

La festa incorpora enguany algunes novetats com una exposició de fotografies de Jordi Piqué i Vericat que s’inaugura divendres a les 20 h i el canvi de nom del campionat de truc, que a partir d’ara serà el memorial de Josep Pascual “Beppo”, veí de Puigmoltó i finat recentment.

Els actes tradicionals començaran dissabte a les 12 h amb el pregó, que anirà a càrrec de Froilan Franco Franco, que fou mestre de Puigmoltó durant diversos anys. En el mateix acte es presentarà el llibre que ha dedicat a l’escola del llogaret. A continuació hi haurà la traca i el vermut. A les 18.30 h hi haurà la cercavila, trumfada amb una actuació castellera a càrrec dels castellers de les Roquetes. El ball de revetlla anirà a càrrec del grup local Spiders i l’orquestra Slogan.

Diumenge, el primer acte serà la missa al Carç, oficiada pel senyor rector. A les 18.30 h h haurà un espectacle infantil i jocs per a la canalla. Després i durant la resta de la setmana, es culminarà el campionat de truc.

Portada del programa de la FM de Puigmoltó