La Diputació ajuda amb 50.000 euros a l’Ajuntament

La Diputació de Barcelona ha concedit a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes un total de 51.856 euros en concepte d’ajusts econòmics en el marc de la convocatòria del Catàleg de serveis 2013 del Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-1015”.

El Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-1015” és el principal instrument de suport i cooperació local que té la Diputació amb els ajuntaments. Dels diferents projectes i serveis que l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes va presentar perquè fossin subvencionats, de moment s’han atorgat 1.399 euros pel reforç escolar als Centres Oberts; 11.174 euros destinats a l’Escola Municipal de Persones Adultes; 24.846 euros al finançament de l’àmbit d’igualtat, joventut diversitat i ciutadania; 1.500 euros a accions de promoció i dinamització del mercat municipal; 2.500 euros a actuacions per a la dinamització dels centres comercials urbans; 4.500 per potenciar els serveis a les empreses; i 4.637 per al tractament de la vegetació a Can Lloses-Can Marcer.

Segons l’Ajuntament, aquesta és una resolució parcial dels ajuts econòmics sol·licitats a través del Catàleg de Serveis i resten pendents determinar d’altres subvencions demanades per a la gestió d’activitats esportives, estudis i recursos culturals, serveis de salut pública, consum i sostenibilitat i medi ambient.