Decathlon es desplaça a darrere de Vilanoveta

La botiga d’esports Decathlon, situada a la Serra del Carç, es desplaçarà als terrenys que hi ha darrere Vilanoveta, tocant el nucli de les Roquetes. Junt amb l’establiment, i tal com s’ha anunciat, s’hi farà un gran parc esportiu amb una superfície d’unes 10 hectàrees i un nou concepte d’establiment, de fins a 8.000 metres quadrats (4.000m2 en una primera fase), dedicat a la comercialització dels seus productes i a provar noves tendències relacionades amb l’esport en general. Segons l’Ajuntament, la inversió podria rondar els 10 milions d’euros i la creació estimada d’uns 200 llocs de treball.  El moviment aproparà a les Roquetes un dels principals agents econòmics del municipi.

  • Les Veritats Ofenen

    Com sempre, en Blanco acostant-ho tot cap a Roquetes, i els de CiU-ViA i UM9 a les musaranyes !!!!

    Vergonya que l’ajuntament de Ribes porti més d’un any tancat i no hi hagi cap acte “formal” de protesta per part de l’oposició, ja que el que diuen als plens no serveix per res.