La Traca tanca portes

La Traca, el bar cultural impulsat per Isaac Domínguez, ha tancat portes darrerament. Inaugurat el 21 d’abril de 2011 amb un espectacle de malabars i percussió que va partir de la plaça Marcer fins a la ubicació de l’establiment, l’antic Pub Itaca, ja va mostrar des del primer dia un estil propi que el feia diferent dels altres bars del municipi. Amb una intensa programació que igualava o superava, en volum, la de les entitats culturals del poble i amb un ús intensiu i desinhibit de les xarxes socials per a la comunicació amb els clients, La Traca entra al panteó de l’oci local, on compartirà estada amb mites com el Rom i Son, el Got d’Or o el mateix Pub Itaca. En la seva breu trajectòria, La Traca ha dibuixat un estil emprenedor no exempt de conflictes amb l’Ajuntament i els veïns i basat més en la passió que en els principis del màrqueting. La història li donarà el valor que li correspon.

latraca