Explicaran el projecte de vianalització de la plaça de la Vila a Can Puig

L’Ajuntament ha convocat dues sessions públiques a Can Puig per explicar el projecte de vianalització de la plaça de la Vila. Seran els dies 19 i 26 d’abril a les 19.30 h. La proposta, que ha generat debat social atesa la delicada situació del sector comercial a la zona, pretén tancar al trànsit la plaça de l’Ajuntament i el carrer de Sant Pere, per enllaçar amb la zona de vianants del carrers Nou, Comerç i plaça Marcer. Les sessions tindran, previsiblement, una dosi de debat i d’audiència, ja que la denominació que hi ha donat l’Ajuntament és “procés participatiu d’aportacions per a la idea inicial de vianalització de la plaça de la Vila”. L’expressió “idea inicial”, que surt unes quantes vegades al text, fa referència a la inclusió de la proposta en Pla de Millora Urbana de Ribes, tancat l’any 2009, però encara en la inèrcia dels antics temps del progrés i la prosperitat, quan la zona era un formiguer de vida social i comercial. Abans de la crisi i els corcs.