Una marxa pels drets socials recorrerà la comarca el 14 d’abril

Diumenge de la setmana entrant tindrà lloc una marxa pels drets socials contra les retallades i la corrupció a la comarca, que té un fort suport al municipi. Sortirà del Cap de la Vila de Sitges; a les 10h. del matí, a les 11h. arribarà a la Plaça de la Vila de Ribes, a les 12h. a la Plaça Llobregat de les Roquetes i a les 14h a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, on es llegirà un manifest i es farà un vermut popular. En els trams de  carretera la marxa anirà acompanyada de cotxes de l”organització. Segons els impulsors, es podrà marxar a peu, en bicicleta, patins o cotxe. Als  punts de trobada de cada poble hi haurà diferents accions. El GER ja hi va donar suport divendres passat amb un sopar a la Nau en què van participar 123 persones segons fonts de l’entitat.