Ribes rep la primavera amb les caramelles

Centenars de persones es van congregar ahir a la plaça per escoltar les caramelles, demostrant una vegada més la gran vitalitat d’aquesta tradició entre els ribetans. Com és tradicional,van cantar en primer lloc les colles infantils després d’acabar el seu periple per les cases i els carrers del poble. Al final ho van fer els grans, en aquesta ocasió dues colles: la del GER i el Grup de Joves i Casats. Ambdues van estrenar dues peces que van ser rebudes amb ovacions per la concurrència. Tot plegat, en un clima primaveral, amb la plaça lluminosa, els plàtans escampant al·lergògens i el poble, florit, florit. Durant la nit, les colles de grans ja havien recorregut els carrers cantant i despertant flors i ponzelles fins al primer sol en una nit escurçada pel canvi horari.

Enguany el Grup de Joves i Casats va tenir un record per tres veterans caramellaires morts al llarg de l’any: Josep Pascual, Teo Vidal i Miquel Carbonell.