L’Ajuntament (quasi) fa Pasqua abans de Rams amb Canal Blau

(actualització)

La informació sobre Setmana Santa i Pasqua que figura al web municipal ja ha estat rectificada i és totalment correcta des d’ahir al matí. Tant a l’agenda com en el noticiari del web municipal s’hi podia llegir que les caramelles, enguany, no començarien per Pasqua sinó el Divendres Sant. La informació va ser replicada per diversos mitjans professionals de la comarca. El Cancell va fer pública la pífia ahir en un escrit una mica passat de voltes, que podeu trobar a continuació. En assabentar-se’n,  i amb exemplar diligència, l’Ajuntament va resoldre  l’anomalia.

(notícia prèvia)

L’Ajuntament ha informat que les cantades de Caramelles (en concret les dels Xulius) començaran Divendres Sant. La pífia és tan espectacular que sembla treta del joc dels disbarats. Ràpidament, Canal Blau Televisió (obedient com és a qui li paga) se n’ha fet ressò i ha anunciat la Bona Nova Pasqual en ple dia de la Passió i Mort de Nostre Senyor. Que Déu hi faci més que nosaltres mentre a les escoles l’únic que s’expliqui de cultura religiosa sigui el binomi tió – castanyera. No consta que l’error provingui dels Xulius, però de més verdes en maduren, tot s’ha de dir.