El Carrer Nou acollirà parades tot el dia per liquidar estocs

L’associació de comerciants de Ribes, FEM Ribes, amb la intenció de donar a conèixer els comerços del poble i ajudar-los en la liquidació d’estocs de la temporada de tardor-hivern, organitza la Fira Ribes d’Hivern 2013 per aquest dissabte 16 de març, al c /Nou, en la que hi haurà:

–    Liquidació d’estocs de temporada.

–    Presentació de noves col·leccions primavera-estiu.

–    Obertura de botiga al carrer de diferents sectors: tèxtil, llar, salut, estètica, esports, etc.

–    Tallers per a infants: pintura, vestuari i desfilada amb materials de reciclatge, on els participants es confeccionaran els seus vestits i complements i els posaran guapos per a una sessió de fotos.

–    Espectacle de carrer a càrrec d’un grup teatral local (Centre Parroquial).

–    Tapes, entrepans, esmorzar i d’altres delicatessen elaborades especialment per a la ocasió  per part de bars i cafeteries del poble.

–    Fira d’artesans i artistes locals.

 

Està prevista la participació de diversos establiments de roba i complements de dona, home i infantils; articles per a la llar; perfumeria, estètica i perruqueria; òptica i productes i roba d’esport.

Es pretén que la fira, que romandrà oberta de 10 del matí a 8 del vespre, sigui un esdeveniment d’ambient festiu obert a tothom amb l’atractiu de poder comprar a preus rebaixats aquells productes ofertats de la temporada anterior i, al mateix temps, veure i conèixer els comerços del poble.

 

Aquesta és una iniciativa organitzada per FEM Ribes que compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes per a la promoció del comerç local, informa l’Ajuntament.