Bulma actua avui a l’auditori de Vilanova

L’auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú acollirà aquesta nit a les 22 h l’actuació del grup Bulma, que presentarà el disc Petons de Peix.
‘Petons de peix’ és el primer disc de llarga durada de Bulma, fruit d’un projecte sincer i transparent, dirigit pel compositor l’Esteve Molero i enregistrat pel tècnic de so David Casamitjana. Amb la voluntat de mostrar-nos tal com som, sense més dilació i amb els mínims elements artificiosos, vam decidir enregistrar les cançons del disc en directe i despullar-nos per a aquell que l’escolti. I també volíem que fos un mirall del que toquem i som en viu. Aquesta decisió va significar un treball i esforç previs importants per tal d’arribar a les dates d’enregistrament amb la màxima claredat possible.
El projecte ha estat possible gràcies a les aportacions de més de 180 mecenes que, en un temps rècord (8 dies) i a través de la plataforma Verkami, van reunir la xifra necessària per poder-lo fer realitat.

  • Gerard Gómez (guitarra i veu)
  • Toni Jordán (baix)
  • Rafa Monzó (sintetitzador, melòdica, i guitarra)
  • Francesc Pascual (bateria)
  • Lluís Chacón (percussions)
  • Esteve Molero (trombó)