ViA es reuneix en assemblea per plantejar-se el futur

“Nous objectius i noves estratègies”, amb aquestes paraules, Josep Rius, president de ViA, ha convocat per carta els membres de la formació a l’assemblea que tindrà lloc el dia 10 de març a les 11h a l’Escorxador. En aquesta assemblea es debatran tres ponències. La primera la presentarà Lluís Giralt i servirà per valorar les actuacions del grup municipal aquest últim any de legislatura i les iniciatives per millorar la qualitat de vida dels ciutadans del municipi.  La segona ponència que es posarà a debat estarà dedicada a les actuacions realitzades pel col·lectiu Veu i Acció. Per últim, la ponència amb més càrrega política és la que ordenarà les actuacions de futur  per encarar els dos últims anys de legislatura i els nous escenaris per aconseguir una millora dels resultats obtinguts en les eleccions del 2011, informa el mateix grup.